Diskrétní balení

Zboží je zasláno v neprůhledném obalu. Jako odesílatel je uveden “smshop.cz”, při zaslání poštou pak jméno českého pracovníka. V kamenném obchodě je na požádání neprůhledný obal zdarma.

Ochrana osobních dat zákazníků

Veškeré údaje o zákazníkovi a jeho nákupu jsou důvěrné a chráněny v souladu s požadavky nařízení EU 679/2016 GDPR.

Zpracováváme kontaktní a identifikační data vyplněná zákazníky v objednávkovém formuláři tohoto e-shopu, tzn. v nezbytném rozsahu pro vyřízení objednávky. Zpracování probíhá automatizovaně prostřednictvím databáze obchodního systému a dále emailu, jímž se posílá potvrzení o objednávce. Přístup k nim mají 2 jmenovitě určení lidé. Do 6 týdnů (výjimečně do 2 měsíců) od vytvoření objednávky je mažeme. Za další týden mažeme poslední zálohu s Vašimi daty a automaticky tak ve stejný čas činí i poskytovatel hostingu (viz dále). Z důvodu oprávněného zájmu, ochrany serveru, náš poskytovatel hostingu po dobu 1 měsíce uchovává IP adresy, stránky, na něž tyto IP adresy přistupovaly a datumy těchto přístupů.

Osoba, jejíž údaje zpracováváme, má právo: žádat předání informací ve strukturovaném strojově čitelném formátu (emailem či osobně), jež jsou o ní shromážděny; jejich opravu, výmaz nebo omezení zpracování (ledaže zákon, ukládá povinnost jejich uchování); podat stížnost u dozorového úřadu (Úřad pro ochranu osobních údajů).

Osobní údaje v komentářích nezpracováváme a nevyužíváme. Obsahují-li komentáře a hodnocení osobní údaje identifikovatelné osoby, je dotčená vedle práv výše oprávněna požadovat jejich odstranění.  Osobní údaje z reklamací nezpracováváme. Neposíláme reklamní maily, hromadná sdělení ani žádosti o recenze.

Správcem osobních údajů je provozovatel obchodu (viz obchodní podmínky) registrovaný též u Úřadu pro ochranu osobních údajů. Zástupcem a pověřencem pro účely ochrany osobních údajů je JUDr. Ing. Vladimír Koranda, Ph.D., kontaktní mail a telefon viz. stránka kontakt. Údaje v obchodní i mailové databázi jsou šifrovány a chráněny heslem. Potenciální únik osobních údajů bude do 72hodin hlášen Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Seznam poskytovatelů externích IT služeb a dopravy (zpracovatelé námi spravovaných osobních dat) a jejich využití našich osobních údajů

Údaje předáváme pouze Vámi zvolenému dopravci (seznam na stránce pokladny) v rozsahu nezbytném pro doručení, tzn. např. poště nesdělujeme email ani telefon, při vyzvednutí v Zásilkovně naopak adresu. Dopravci mimo poštu využívají kontaktní mail pro sdělení o přijetí zásilky k přepravě, a dále kontaktní mail či mobilní telefon pro sdělení o připravenosti zásilky k předání. Poskytovatelem emailu je Google LLC.

Poskytovatelem hostingu pro náš eshop je  renomovaný poskytovatel Český hosting spol. THINline s.r.o.. Na jeho serveru je databáze objednávek a kontaktních údajů zákazníků, než je smažeme (viz výše) a následně než je poskytovatelem hostingu smazána poslední záloha (další týden). Do této databáze nemá oprávnění nahlížet.

Ukládání cookies a historie stránek na Vašem PC

Prakticky každý web ukládá u Vás na PC tzv. cookies soubory. Naše Cookies se automaticky smažou za velmi krátkou dobu 3 dní danou tím, že zákazník někdy uloží věci do košíku a několik dnů se následně rozhoduje o nákupu. Na jiných webech standardně nastaveno na 30 dnů až 2 roky. Cookies soubory ukládají obsah košíku do vysypání či dokončení objednávky a Vaše volby zobrazení navštíveného webu, např. pokud nastavíte řazení produktů (dle ceny) nebo počet produktů na stránku apod… Pokud je v prohlížeče zakážete, nákup u nás nebude technicky možný. Pokud by to web ukládal u sebe na serveru pod IP návštěvníka, docházelo by ke kolizím v důsledku použití 1 IP více uživateli domácí či podnikové sítě. Jediná další možnost je zákaznický účet, ten však z důvodu ochrany zákazníka neumožňujeme viz oddíl dále. Pokud PC sdílíte s více lidmi, máte uloženy věci v košíku, ale nerealizujete nákup (tzn. košík se automaticky tímto nevymaže) doporučujeme z něj navolené položky odstranit, jinak mohou být ostatním osobám s přístupem k Vašemu počítači dostupné, než se automaticky smažou nebo je smažete vy příkazem z menu prohlížeče – nastavení či předvolby – historie prohlížení – odstranit cookies.

Analytické cookies nevyužíváme. Z důvodu maximální ochrany zákazníka analytiku návštěvníků neprovádíme.

Webové prohlížeče bývají továrně nastaveny, aby si  až do příkazu vymazání pamatovaly historii navštívených stránek. Pro zachování soukromí zejména na sdíleném PC zvažte i vymazání historie navštívených stránek v nastavení prohlížeče. Na náš web nepřistupujte z podnikových sítí, kde Vaše oprávnění k odstranění cookies a historie mohou být omezena, nad rámec toho je Vaše webová historie logována na podnikovém serveru a stránky se sexuální tématikou navíc často podléhají firemním zákazům a firemním sledovacím alarmům.

Proč si nemohu registrovat zákaznický účet a musím vždy znovu vyplňovat adresu, mail a tel.?

Vaše identifikační údaje jsou ve spojení s intimním nákupem či i jen návštěvou intimní stránky velmi citlivá osobní data. Nejbezpečnější pro Vaše soukromí je, pokud nebudou nikde uchována déle než je nezbytné pro vyřízení objednávky.

Proč faktura neobsahuje identifikační údaje zákazníka?

Zákon o účetnictví vyžaduje archivaci účetních a daňových dokladů 5 let. Z důvodu ochrany Vašich osobních dat vystavujeme pokud možno zjednodušený daňový doklad bez identifikace zákazníka. Je v určených případech v souladu s právem a lze jej užít do účetnictví. Pro firemní zákazníky vystavíme na přání plnohodnotnou fakturu.

Další otázky

Zboží nejde přidat do košíku (zastřené tlačítko přidání do košíku)

Patrně jste nezvolili variantu (např. velikost či barvu) nebo je nad počtem nakupovaných kusů popisek „není skladem“. Objednávky neskladového zboží až na výjimky (panny, velké plugy) blokujeme pro předejití nedorozumění. Na požádání potvrdíme dostupnost a rezervaci.

Je zboží deklarované skladem skutečně skladem? Mohu si jej prohlédnout na prodejně?

Popisek „skladem“ nad počtem nakupovaných kusů (u produktu s více variantami nutno při informaci zvolit konkrétní variantu) znamená okamžitou dostupnost na prodejně. Sklad je integrován do internetového obchodu. Veškeré zboží “skladem” je dostupné k nezávaznému prohlédnutí na prodejně.

Vaše sexuální pomůcky jsou oproti jiným sexshopům levné. Nejsou nízké ceny na úkor kvality?

viz stránka O nás

Záruka? Ztratili jsme fakturu?

2 roky (při nákupu na firmu to může být méně viz obchodní podmínky). Z účetnictví jsme podle čísla dokladu nebo příjmení kupujícího schopni identifikovat záruční doklad.

Vracení zboží a reklamace

Nároky z vad – právo reklamovat vady výrobku máte vždy. Spotřebitel může navíc do 14 odstoupit od smlouvy uzavřené na dálku za podmínek daných zákonem. V tomto případě pozor na specifika pomůcek pro intimní oblasti (typicky dilda a vibrátory, kroužky na penis …) a jiné hygienicky náročné výrobky (bič, bondážní páska apod.), a to otevření hygienického obalu (více obchodní podmínky).

Mohu platit kartou?

Za kartu nebo GoPay chtějí u sexuálních pomůcek 5%, PayPal 3%. Raději to necháme zákazníkům v nižších cenách. Bankovní převod lze.

Všechny dosavadní stížnosti zákazníků a jejich řešení … samostatný článek

Jakou tvrdost má moje sexuální pomůcka (guma, TPE, PVC “guma”) zakoupená zde i u konkurence?

Tvrdost (HC 0 – zcela měkké jako např. lidská podkožní tuková tkáň  až 100 – sklo) uvádíme v popisu pomůcek. Pomůcku zakoupenou jinde zdarma změříme u nás digitálním durometrem.

Komentáře návštěvníků

Komentář či hodnocení může dát kdokoli a je schválen při dodržení podmínek slušnosti, legálnosti a věcnosti.

zpět na úvodní stránku