Soukromí

Jak mohu nakoupit anonymně?

Anonymní nákup v našem sexshopu lze provést prostřednictvím míst sloužících k vyzvedávání zásilek např. zasilkovna.cz a její zahraniční evropské ekvivalenty. Pro takové vyzvednutí lze zadat falešné jméno a příjmení, neb heslo pro vyzvednutí dostanete na mobil a mail. Mnozí naši zákazníci toho využívají. My ani dopravce tak nebude znát Vaši identitu. Nakoupit anonymně lze též v kamenné prodejně našeho sexshopu v Praze Nuslích.

Diskrétní balení

Zboží je zasláno v neprůhledné krabici. Jméno odesílatele: Extas. Při zaslání poštou pak jméno českého pracovníka. V kamenném obchodě našeho sexshopu je vždy k dispozici neprůhledný obal zdarma.

Ochrana osobních dat zákazníků

Veškeré údaje o zákazníkovi a jeho nákupu jsou důvěrné a chráněny v souladu s požadavky nařízení EU 679/2016 GDPR.

Zpracováváme kontaktní a identifikační data vyplněná zákazníky v objednávkovém formuláři tohoto e-shopu, tzn. v nezbytném rozsahu pro vyřízení objednávky. Zpracování probíhá automatizovaně prostřednictvím databáze obchodního systému a dále emailu, jímž se posílá potvrzení o objednávce. Přístup k nim mají 2 jmenovitě určení lidé. Do 6 týdnů (výjimečně do 2 měsíců) od vytvoření objednávky všechna Vaše osobní data u nás zcela mažeme. Za další týden mažeme poslední zálohu s Vašimi daty. Jinými slovy po 6 týdnech už o Vás ani mi nevíme a nemůžeme Vás sami kontaktovat. Z důvodu oprávněného zájmu, ochrany serveru, náš poskytovatel hostingu po dobu 1 měsíce uchovává IP adresy, stránky, na něž tyto IP adresy přistupovaly a časy těchto přístupů.

Osoba, jejíž údaje zpracováváme, má právo: žádat nás o předání informací ve strukturovaném strojově čitelném formátu (emailem či osobně), jež jsou o této osobě shromážděny; jejich opravu, výmaz nebo omezení zpracování (ledaže zákon, ukládá povinnost jejich uchování); podat stížnost u dozorového úřadu České republiky (Úřad pro ochranu osobních údajů). Tento úřad dohlíží na plnění předpisů pro oblast ochrany soukromí (mj. GDPR).

Osobní údaje v komentářích nezpracováváme a nevyužíváme. Obsahují-li komentáře a hodnocení osobní údaje identifikovatelné osoby, je dotčená vedle práv výše oprávněna požadovat jejich odstranění.  Osobní údaje z reklamací nezpracováváme. Neposíláme reklamní maily, hromadná sdělení ani žádosti o recenze.

Správcem osobních údajů je provozovatel obchodu (viz obchodní podmínky) registrovaný též u Úřadu pro ochranu osobních údajů. Zástupcem a pověřencem pro účely ochrany osobních údajů je JUDr. Ing. Vladimír Koranda, Ph.D., kontaktní mail a telefon viz stránka kontakt. Údaje v obchodní i mailové databázi jsou šifrovány a chráněny heslem. Potenciální únik osobních údajů bude do 72hodin hlášen Úřadu pro ochranu osobních údajů České Republiky.

Seznam poskytovatelů externích IT služeb a dopravy (zpracovatelé námi spravovaných osobních dat) a jejich využití našich osobních údajů

Údaje předáváme pouze Česká pošta a Zasilkovna.cz, jež zásilky sama doručí či je předá Vámi zvolenému dopravci (seznam na stránce pokladny) v rozsahu nezbytném pro doručení. Tzn. např. nesdělujeme adresu při vyzvednutí zboží v automatech či výdejních místech. Dopravci využívají kontaktní mail pro sdělení o přijetí zásilky k přepravě, a dále kontaktní mail či mobilní telefon pro sdělení o připravenosti zásilky k předání.

Poskytovatelem hostingu a emailu pro náš sexshop je  renomovaný poskytovatel Český hosting spol. THINline s.r.o.. Na jeho serveru je databáze objednávek a kontaktních údajů zákazníků, než je smažeme (viz výše). Poskytovatel do této databáze nemá oprávnění nahlížet.

Ukládání cookies a historie stránek na Vašem PC

Na Vašem PC ukládáme soubor cookies s obsahem nákupního košíku. Pokud by to web ukládal u sebe na serveru pod IP návštěvníka, docházelo by ke kolizím v důsledku použití 1 IP více uživateli domácí či podnikové sítě. Jediná další možnost je zákaznický účet. Ten však z důvodu ochrany zákazníka neumožňujeme viz oddíl dále.  Dále ukládáme cookies o nastavení webu (např. počet produktů na stránku, jazyk apod.). Tyto soubory jsou nezbytné pro realizaci nákupu a ukládáme jej tak ze zákonného důvodu.

Dále u Vás na PC ukládáme anonymizované analytické cookies Google LLC.  Z nich Google a my zjistíme, odkud jste k nám přišli, co jste si prohlíželi a jak dlouho, Váš kraj či město, jazyk prohlížeče, prohlížeč a operační systém. Tyto cookies jsou využívány pouze pro analytiku, nikoli např. pro reklamu.  V nastavení webu Extasica.com mají tyto cookies zakázáno zpracovávat Váš věk, pohlaví, fyzickou adresu ani identitu (Vaše jméno či jiné osobní  nebo kontaktní údaje) a pracují pouze s anonymizovanou IP adresou (tzn. přední částí IP adresy, způsobilou identifikovat město uživatele). Více v zásadách soukromí Google.

Naše cookies mají přísnou dobu expirace 3 dny (standard je 30 dní až 2 roky). Webové prohlížeče bývají továrně nastaveny, aby si  až do příkazu vymazání vedle cookies pamatovaly i historii navštívených stránek. Pro zachování soukromí zejména na sdíleném PC zvažte vymazání cookies a historie navštívených stránek v nastavení prohlížeče. Na náš web extasica.com nepřistupujte z podnikových sítí, kde Vaše oprávnění k odstranění cookies a historie mohou být omezena. Ve vašem podniku je obvykle nad rámec výše uvedeného logována historie na podnikovém serveru a stránky se sexuální tématikou podléhají firemním zákazům a firemním sledovacím alarmům.