Soukromí

Jak mohu nakoupit anonymně?

Anonymní nákup v našem sexshopu lze provést prostřednictvím míst sloužících k vyzvedávání zásilek např. zasilkovna.cz (=packeta.com) a její zahraniční evropské ekvivalenty. Pro takové vyzvednutí lze zadat falešné jméno a příjmení, neb heslo pro vyzvednutí dostanete na mobil a mail. Mnozí naši zákazníci toho využívají. My ani dopravce tak nebude znát Vaši identitu. Nakoupit anonymně lze též v kamenné prodejně našeho sexshopu v Praze Nuslích.

Diskrétní balení

Zboží je zasláno v neprůhledné krabici. Jméno odesílatele: Extas. Při zaslání poštou pak jméno českého pracovníka. V kamenném obchodě našeho sexshopu je vždy k dispozici neprůhledný obal zdarma.

Ochrana osobních dat zákazníků

Veškeré údaje o zákazníkovi a jeho nákupu jsou důvěrné a chráněny v souladu s požadavky nařízení EU 679/2016 GDPR.

Zpracováváme kontaktní a identifikační data vyplněná zákazníky v objednávkovém formuláři tohoto e-shopu, tzn. v nezbytném rozsahu pro vyřízení objednávky. Zpracování probíhá automatizovaně prostřednictvím databáze obchodního systému a dále emailu, jímž se posílá potvrzení o objednávce. Přístup k nim mají 2 jmenovitě určení lidé a programátor. Do 6 týdnů (výjimečně do 2 měsíců) od vytvoření objednávky všechna Vaše osobní data u nás zcela mažeme. Za další 2 měsíce mažeme poslední zálohu s Vašimi daty. Jinými slovy po 6 týdnech už o Vás ani mi nevíme a nemůžeme Vás sami kontaktovat. Z důvodu oprávněného zájmu, ochrany serveru, náš poskytovatel hostingu po dobu 1 měsíce uchovává IP adresy, stránky, na něž tyto IP adresy přistupovaly a časy těchto přístupů.

Osoba, jejíž údaje zpracováváme, má právo: žádat nás o předání informací ve strukturovaném strojově čitelném formátu (emailem či osobně), jež jsou o této osobě shromážděny; jejich opravu, výmaz nebo omezení zpracování (ledaže zákon, ukládá povinnost jejich uchování); podat stížnost u dozorového úřadu České republiky (Úřad pro ochranu osobních údajů). Tento úřad dohlíží na plnění předpisů pro oblast ochrany soukromí (mj. GDPR).

Osobní údaje v komentářích nezpracováváme a nevyužíváme. Obsahují-li komentáře a hodnocení osobní údaje identifikovatelné osoby, je dotčená vedle práv výše oprávněna požadovat jejich odstranění.  Osobní údaje z reklamací nezpracováváme. Neposíláme reklamní maily, hromadná sdělení ani žádosti o recenze.

Správcem osobních údajů je provozovatel obchodu (viz obchodní podmínky) registrovaný též u Úřadu pro ochranu osobních údajů. Zástupcem a pověřencem pro účely ochrany osobních údajů je JUDr. Ing. Vladimír Koranda, Ph.D., kontaktní mail a telefon viz stránka kontakt. Údaje v obchodní i mailové databázi jsou šifrovány a chráněny heslem. Potenciální únik osobních údajů bude do 72hodin hlášen Úřadu pro ochranu osobních údajů České Republiky.

Seznam poskytovatelů externích IT služeb a dopravy (zpracovatelé námi spravovaných osobních dat) a jejich využití našich osobních údajů

Údaje předáváme pouze dopravci Zásilkovna s.r.o. (tj. zasilkovna.cz = packeta.com), jež zásilky sama doručí či je předá Vámi zvolenému dopravci (seznam na stránce pokladny) v rozsahu nezbytném pro doručení. Tzn. např. nesdělujeme adresu při vyzvednutí zboží v automatech či výdejních místech. Dopravci využívají kontaktní mail pro sdělení o přijetí zásilky k přepravě, a dále kontaktní mail či mobilní telefon pro sdělení o připravenosti zásilky k předání. Zasilkovna.cz údaje zpracovává po doby 3 měsíců od doručení a následně je anonymizuje.

Poskytovatelem hostingu a emailu pro náš sexshop je  renomovaný poskytovatel Český hosting spol. THINline s.r.o.. Na jeho serveru je databáze objednávek, kontaktních údajů zákazníků a emailů, potvrzujících objednávky, než vše smažeme (viz výše). Poskytovatel do této databáze nemá oprávnění nahlížet. Poskytovatel emailu pro náš sexshop je též Google LLC, na jeho serveru je kopie emailů, obsahující údaje o objednávkách (identifikace nakoupených položek a kontaktní údaje zákazníků), než vše smažeme (viz výše).

Platební bránu zajišťuje ComGate Payments, a.s. (ComGate). ComGate je společnost licencová Českou národní bankou jako platební instituce. ComGate při převodu kartou či rychlém online převodu obdrží Vaše jméno a příjmení, email, identifikační údaje účty a banky resp. platební karty a identifikaci našeho eshopu. Comgate tyto údaje uchovává po dobu určenou legislativou (tzn. zpravidla 5 let po ukončení hospodářského roku).

(Připravuje se pro zákazníky pouze z České a Slovenské republiky) Pokud na stránce pokladny zaškrtnete souhlas se zasláním dotazníku spokojenosti Heureka, zašleme email zákazníka, obsah nákupu, čas nákupu, identifikaci našeho obchodu, a při dalším separátním zaškrtnutém souhlasu i identifikaci jednotlivých výrobků) společnosti Heureka Group a.s.. Tato data jsou uchována v pseudonymizované podobě 6 měsíců od odeslání dotazníku, a pod dobu 4 let, pokud dotazník Heureka vyplníte.

Ukládání cookies a historie stránek na Vašem PC

Na Vašem PC ukládáme soubor cookies s obsahem nákupního košíku. Pokud by to web ukládal u sebe na serveru pod IP návštěvníka, docházelo by ke kolizím v důsledku použití 1 IP více uživateli domácí či podnikové sítě. Jediná další možnost je zákaznický účet. Ten však z důvodu ochrany zákazníka neumožňujeme viz oddíl dále.  Dále ukládáme cookies o nastavení webu (např. počet produktů na stránku, jazyk apod.). Tyto soubory jsou nezbytné pro realizaci nákupu a ukládáme jej tak ze zákonného důvodu.

Dále u Vás na PC ukládáme anonymizované analytické cookies Google LLC.  Z nich Google a my zjistíme, odkud jste k nám přišli, co jste si prohlíželi a jak dlouho, Váš kraj či město, jazyk prohlížeče, prohlížeč a operační systém. Tyto cookies jsou využívány pouze pro analytiku, nikoli např. pro reklamu.  V nastavení webu Extasica.com mají tyto cookies zakázáno zpracovávat Váš věk, pohlaví, fyzickou adresu ani identitu (Vaše jméno či jiné osobní  nebo kontaktní údaje) a pracují pouze s anonymizovanou IP adresou (tzn. přední částí IP adresy, způsobilou identifikovat město uživatele). Více v zásadách soukromí Google.

Naše cookies mají přísnou dobu expirace 15 dní pro Affiliate Program a 7 dnů pro ostatní cookies včetně obsahu košíku (standard je 30 dní až 2 roky). Webové prohlížeče bývají továrně nastaveny, aby si  až do příkazu vymazání vedle cookies pamatovaly i historii navštívených stránek. Pro zachování soukromí zejména na sdíleném PC zvažte vymazání cookies a historie navštívených stránek v nastavení prohlížeče. Na náš web extasica.com nepřistupujte z podnikových sítí, kde Vaše oprávnění k odstranění cookies a historie mohou být omezena. Ve vašem podniku je obvykle nad rámec výše uvedeného logována historie na podnikovém serveru a stránky se sexuální tématikou podléhají firemním zákazům a firemním sledovacím alarmům.